Vorige | Volgende

Molenweg 12 HIERDEN

Vraagprijs € 798.000 k.k.

Neem contact met ons op

0341-456455

info@randmeermakelaars.nl

Omschrijving

EEN PRACHTIG TERREIN MET VOLOP MOGELIJKHEDEN! Wij zijn op zoek naar ondernemers die niet alleen deze unieke woon/werkplek op waarde weten te schatten, maar ook nieuwe kansen zien voor de fraaie gebouwen op dit riante terrein. De bomenrijke locatie in Hierden is werkelijk prachtig. U heeft de beschikking over bijna 650 m² aan goed onderhouden bijgebouwen, bestaande uit paardenstal, loodsen,...

Kenmerken

Soort object
Bedrijfsruimte
Type
Bedrijfsterrein met woonhuis
Nevenbestemming
Kantoorruimte
Bouwtype
Bestaande bouw
Status
Beschikbaar
Opp kantoorruimte
207 m²
Opp bedrijfshal
650 m²

Omschrijving

EEN PRACHTIG TERREIN MET VOLOP MOGELIJKHEDEN!

Wij zijn op zoek naar ondernemers die niet alleen deze unieke woon/werkplek op waarde weten te schatten, maar ook nieuwe kansen zien voor de fraaie gebouwen op dit riante terrein.

De bomenrijke locatie in Hierden is werkelijk prachtig. U heeft de beschikking over bijna 650 m² aan goed onderhouden bijgebouwen, bestaande uit paardenstal, loodsen, werkplaats, gastenverblijf en kantoorvertrekken. Het totale perceel is 7.270 m² groot en is opgedeeld in siertuin, meerdere parkeerterreinen, verharde buitenopslag, (fruit-)boomgaard, weiland, paardenbak en uiteraard verharde toegangswegen naar de diverse opstallen. Aan de voorzijde bevindt zich de uitgebouwde bedrijfswoning (woonoppervlakte ca 120 m²), die thans ca. 85 m² groot (bebouwd opp) is, maar die vergoot mag worden naar 150 m².

BEDRIJFSWONING
Deze in 1956 gebouwde woning ligt door de royale voortuin een behoorlijk stuk van de weg af, waardoor de sfeervolle voorgevel goed tot z'n recht komt. In 1995 is de woning fors uitgebouwd en gerenoveerd. De woning is voorzien van kap- en (gedeeltelijk) muurisolatie, heeft een inhoud van ca. 450 m³ en mag dus nog aanzienlijk vergroot worden.

INDELING
begane grond: hal/entree, toilet, toegang naar provisiekelder, woonkamer met deur naar het terras, woonkeuken, bijkeuken, badkamer met ligbad, douche, wastafel en 2e toilet
1e verdieping: overloop, 4 slaapkamers, waarvan 3 met vaste kast en 1 met wastafel.
2e verdieping: via vlizotrap bereikbare bergzolder

GASTENVERBLIJF CQ BEDRIJFSRUIMTE
Het tweede gebouw op het perceel is het kantoor/gastenverblijf, dat in 1970 is gebouwd en in 1996 uitgebouwd en eveneens is gerenoveerd. Dit gebouw heeft een oppervlakte van ca. 68 m² en beschikt over een eigen CV HR ketel uit bouwjaar 2012. Dit verblijf omvat een entree, woonkamer/kantoor, keuken, toilet met fonteintje, badkamer met douche en wastafel en slaapkamer.

PAARDENSTAL
De stal van ca. 60 m² beschikt over drie (paarden)boxen. Boven de paardenstal is een hooizolder aanwezig en buiten een mestopslagplaats.

BERGING
Er is een volledig geïsoleerde (fietsen-)berging van circa 24m2 aanwezig met een bergzolder.

LOODS/KAPSCHUUR
Deze halfopen kapschuur stamt uit bouwjaar 2002, heeft een oppervlakte van ca. 82 m² en is met houten rabat delen afgewerkt. Het betreft een open werkruimte en het afgesloten gedeelte kan fungeren als werkplaats/opslagruimte/garage

KANTOORGEBOUW
Dit royale kantoorgebouw beschikt over meerdere kantoorruimten, een showroom, meerdere entrees, toiletgroepen en pantry's. Het is in 2004 opgetrokken uit gemetselde en geïsoleerde spouwmuren en is volledig geïsoleerd en voorzien van houten kozijnen met dubbele beglazing. De houten gepotdekselde gevels geven het gebouw een vriendelijke en landelijke uitstraling. De totale verhuurbare vloeroppervlakte van dit gebouw is ca. 273 m², te verdelen in 183 m² op de begane grond en ca. 90 m² op de 1e verdieping.

WERKPLAATS
De werkschuur (ca 60m²) is in 2002 in hout opgetrokken en beschikt over 2 dubbele openslaande deuren. Tevens is er een verdieping aanwezig. Ingericht met werkbank en voldoende elektra (krachtstroom) voorzieningen.

PAARDENBAK EN WEILAND
Achterop het perceel heeft u nog de beschikking over een perceel weidegrond met daarnaast gelegen de omheinde paardenbak met een afmeting van ca. 20 bij 40 meter. De paardenbak is voorzien van verlichting.

SCHUUR/LOODS
Achterop het perceel bevindt zich deze grote (bouwjaar 2002) schuur 170 m2 met grote schuifdeur en 2 grote vlieringen. Zeer geschikt voor het stallen van diverse voertuigen, opslaan goederen en productiemogelijkheden.

Om een juiste indruk van dit alles te krijgen, dient u het object met eigen ogen te aanschouwen. Maak daarvoor een vrijblijvende bezichtigingsafspraak!

Kenmerken

Overdracht

Status
Beschikbaar

Bouw

Soort object
Bedrijfsruimte
Type
Bedrijfsterrein met woonhuis
Bouwtype
Bestaande bouw

Oppervlakten en inhoud

Opp kantoorruimte
207 m²
Opp bedrijfshal
650 m²

Kadastrale gegevens

Gemeente
Harderwijk
Sectie
A
Perceel
4827
Oppervlakte
7270 m²
Eigendomssituatie
Volle eigendom

Foto's

Kaart Molenweg 12 HIERDEN

naar Molenweg 12 HIERDEN
Op 5 minuten loopafstand Op 5 minuten fietsafstand