Vorige | Volgende
Verkocht

kavel 16- 0 ong HARDERWIJK

Deze woning is onlangs verkocht

Neem contact met ons op

0341-456455

info@randmeermakelaars.nl

Omschrijving

BOUW UW EIGEN DROOMHUIS! Wie droomt er niet van? Wonen in een huis die u zelf of samen met een architect hebt ontworpen. In een prachtig vrijstaand huis in de geliefde woonwijk Drielanden, nabij de uitgestrekte bossen, groen grasland en het water van het Wolderwijd. De bouwkavels in plan Harderweide brengt deze droom een stap dichterbij! In de wijk Drielanden in Harderwijk verrijst de nieuwe...

Kenmerken

Soort woning
Bouwgrond
Bouwtype
Bestaande bouw
Status
Verkocht
Aanvaarding
in overleg
Ligging
In woonwijk, vrij uitzicht

Omschrijving

BOUW UW EIGEN DROOMHUIS!

Wie droomt er niet van? Wonen in een huis die u zelf of samen met een architect hebt ontworpen. In een prachtig vrijstaand huis in de geliefde woonwijk Drielanden, nabij de uitgestrekte bossen, groen grasland en het water van het Wolderwijd. De bouwkavels in plan Harderweide brengt deze droom een stap dichterbij!

In de wijk Drielanden in Harderwijk verrijst de nieuwe gezinswijk Harderweide. Harderweide wordt een wijk waar het buiten leven centraal staat. U hebt hier volop keus uit 18 verschillende bouwkavels en bouwmogelijkheden. Eén van onze makelaars ligt u graag de mogelijkheden toe.

Een bouwkavel betekent zelf bouwen. Een eigen kavel betekent ook bouwen aan uw woonwensen. De grootte van uw woning, het ontwerp, het aantal kamers en de indeling, u heeft het allemaal zelf in de hand. Laat één van deze kavels uw droomlocatie worden. Graag informeren wij u verder over de vele mogelijkheden.

Zie voor volledige informatie de projectwebsite www.bouwkavelsharderwijk.nl of neem contact op met 1 van onze makelaars:

Randmeer Makelaars
&

Midden Nederland Makelaars

Kenmerken

Overdracht

Status
Verkocht
Aanvaarding
in overleg

Bouw

Soort woning
Bouwgrond
Bouwtype
Bestaande bouw

Oppervlakten en inhoud

Perceeloppervlakte
450 m²

Indeling

Energie

Kadastrale gegevens

Gemeente
Harderwijk
Sectie
I
Perceel
2477
Oppervlakte
450 m²
Eigendomssituatie
Volle eigendom
Ligging
In woonwijk, vrij uitzicht

Foto's

Zie ook: Plattegronden

Plattegronden

Kaart kavel 16- 0 ong HARDERWIJK

naar kavel 16- 0 ong HARDERWIJK
Op 5 minuten loopafstand Op 5 minuten fietsafstand