Randmeer Makelaars,
eerst de mensen dan de stenen!

Dé makelaar in Harderwijk en Ermelo waar jij centraal staat. Open, toegankelijk en gericht op resultaat. Een huis kopen of verkopen  in Harderwijk of omstreken? Alles draait om vertrouwen. Wij begeleiden je tijdens het hele proces, van de eerste bezichtiging tot en met de overdracht bij de notaris en zelfs daarna. Omdat we weten hoe spannend het kopen of verkopen van een woning is.

We kennen als makelaar de actuele marktsituatie, maar kijken ook proactief naar toekomstige ontwikkelingen. Eens kennismaken? Dat kan gratis en vrijblijvend. Bij ons makelaarskantoor in Harderwijk of Ermelo of bij jou thuis. Uiteraard onder het genot van een kop koffie.

Benieuwd naar de waarde van jouw woning?
Check het eenvoudig via onze waardetool.
Gratis waardebepalingWat is mijn huis waard?

Diensten

Verkoop

We trekken alle registers open voor een verkoopstrategie op maat. Online en offline. We zorgen vooral voor een professioneel, snel en plezierig verkooptraject.

Lees meer

Aankoop

Heeft u de belangrijke beslissing genomen om een huis te gaan kopen! Laat u zich bij zo’n emotionele gebeurtenis zakelijk en vakkundig begeleiden.

Lees meer

Taxaties

Nieuw huis gekocht, verbouwplannen, een hypotheek afsluiten? Dan heb je een taxatierapport nodig. En dus een taxateur. Voor een erkend rapport ben je bij Randmeer Makelaars aan het juiste adres.

Lees meer

Nieuwbouw

Ook voor de verkoop van een nieuwbouwplan, kleinschalig en groot zijn wij jouw makelaar. Met jarenlange ervaring kunnen wij jou goed adviseren op het gebied van de beste verkoopstrategie en prijzen.

Lees meer

Recent aanbod

A
Nieuw

Putterweg 23d - Ermelo

€ 375.000,- k.k.

A
Te koop

Vogelzand 14 - Harderwijk

€ 650.000,- k.k.

B
Te koop

Onder de Bos 221 - Hulshorst

€ 750.000,- k.k.

E
Te koop

Stobbeweg 14 - Hierden

€ 895.000,- k.k.

Bekijk al het aanbod

24 Exclusieve 4 en 5 kamer appartementen!

Welkom bij dit fantastische nieuwbouwplan centraal in Harderwijk gelegen. In het plan Dichterskwartier bieden wij u 24 luxueuze en riante appartementen aan variërend van circa 103 tot 130 vierkante meter woonoppervlak.

De woningen zijn voorzien van 1 of 2 riante balkons, zodat u kunt ontspannen en genieten van de buitenruimte. Met 4 en 5 kamer appartementen bieden we volop ruimte voor stellen of gezinnen.

Een woonproduct die je maar zelden tegenkomt in Harderwijk! Met maar liefst 3 of 4 slaapkamers heeft u altijd ruimte voor iedereen en uw hobby’s. De appartementen beschikken verder over een (fietsen-)berging en parkeerplaats in het souterrain. Randmeer Makelaars helpt je graag met de aanschaf van jouw nieuwe appartement in Harderwijk!

Laat ons je bellen!

Onze cijfers de afgelopen 12 maanden

Aantal verkocht

158

Aantal aangekocht

33

Gemiddelde verkoopprijs

442k

Makelaar Harderwijk, Ermelo en de regio

Randmeer Makelaars heeft een moderne en eigentijdse werkwijze waarbij jij als klant centraal staat. Wanneer je van plan bent om een huis te kopen of verkopen in Harderwijk, Ermelo of de omgeving, dan wil je dat dit op een vertrouwde manier gebeurt. Bij onze makelaars ben je ervan verzekerd dat dit gebeurt. Wij begeleiden je, van de eerste kennismaking tot aan de notaris. We begrijpen namelijk heel goed, dat de aan- of verkoop van een woning een spannende tijd voor je is!

Meer over ons

Timo & Yvonne geven ons een 9

“Na eerdere ervaringen wederom via Randmeer Makelaars snel en succesvol verkocht”

Bekijk alle referenties

Agri & Erica geven ons een 9.8

“Na fijne ervaringen tijdens de koop van ons droomhuis ook de verkoop toevertrouwd aan Randmeer Makelaars”

Bekijk alle referenties

Wij helpen je zoeken!

Een huis kopen in Harderwijk, Ermelo of omstreken, dat helemaal bij jou en je portemonnee past maar wat is het moeilijk dat te vinden! We helpen je graag een handje. Maak gebruik van een van onze zoekopdrachten:
Je kunt kiezen uit basis (gratis) of uitgebreid.

Het Rand pakket

Gratis zoekopdracht

Ben je op zoek naar een nieuw huis? Dan ben je waarschijnlijk dagelijks de huizensite Funda aan het afstruinen voor het nieuwste woningaanbod, in de hoop jouw droomhuis te vinden! Middels een gratis zoekopdracht kunnen wij jouw zoektocht leuker en makkelijker maken. Zie onderstaande voordelen en vul het zoekformulier in.

 • Realtime nieuw aanbod per mail
 • Gratis waardebepaling huidige woning
 • Zoekopdracht altijd aanpasbaar
 • Kosteloos annuleren

Het Meer pakket

Aankoopbegeleiding

Je gaat een huis kopen. Iets wat de meeste mensen maar een paar keer in hun leven doen. Een spannende, emotionele gebeurtenis die vraagt om professionele begeleiding. Zakelijk en zonder roze bril. Uitsluitend in jouw belang. Een aankoopmakelaar bespaart je tijd, geld en heel veel zorgen.

 • Ontvang nieuwste woningaanbod (voor Funda)
 • Korte lijnen via oa. Whatsapp
 • Gratis waardebepaling huidige woning
 • Altijd een makelaar van ons aanwezig tijdens bezichtigingen
 • Technisch en juridische check
 • Biedingsstrategie bepalen
 • Onderhandelingen
 • Checken koopovereenkomst
 • Opleverinspectie
 • Altijd bereikbaar voor vragen
 • Termijnbewaking