Terug naar de resultaten
Te koop
av2 (8)

Hessenweg 2 nabij

3849 PP Hierden
Koopsom € 450.000,- k.k.

Omschrijving

BOUWKAVEL VOOR HET REALISEREN VAN UW DROOMHUIS OP EEN ABSOLUTE TOPLOCATIE!

Op een werkelijk prachtige locatie aan de rand van een fraaie en bosrijke villawijk in Hierden en bevindt zich deze royale BOUWKAVEL voor het realiseren van een vrijstaande VILLA/LANDHUIS met BIJGEBOUW/GARAGE. De kavel heeft een oppervlakte van 1.660 m², is gelegen aan een onverharde weg en biedt uitzicht over...
Lees meer

Kenmerken

Soort object Bouwgrond
Lees meer

Omschrijving

BOUWKAVEL VOOR HET REALISEREN VAN UW DROOMHUIS OP EEN ABSOLUTE TOPLOCATIE!

Op een werkelijk prachtige locatie aan de rand van een fraaie en bosrijke villawijk in Hierden en bevindt zich deze royale BOUWKAVEL voor het realiseren van een vrijstaande VILLA/LANDHUIS met BIJGEBOUW/GARAGE. De kavel heeft een oppervlakte van 1.660 m², is gelegen aan een onverharde weg en biedt uitzicht over een fraai coulissen landschap. Kenmerkend aan deze prachtplek is de mooie combinatie van bomen op het perceel en het fraaie uitzicht over de weilanden!

De mogelijkheid bestaat om een eigen plan te realiseren en er is geen architect- of aannemersverplichting. Het bestemmingsplan biedt ruime bouwmogelijkheden en de goot- en nokhoogte maximaal 4,5 en 12 meter. Qua bijgebouwen heeft u de mogelijkheid om maximaal 100 m² te bebouwen met een goothoogte van maximaal 3 meter. Voor meer informatie kunt u zich wenden tot de gemeente Harderwijk.

Bel of mail ons gerust voor meer informatie!

Koopsom bouwkavel € 475.000,-- k.k.

WELKOM !

Wij nodigen u graag uit om de locatie eens vrijblijvend te bekijken! Maak eenvoudig een afspraak door ons te bellen of een mail te sturen. Wij plannen dan graag een vrijblijvende afspraak met u in !
Overdracht Status Beschikbaar Koopsom € 450.000,- kosten koper Aanvaarding In overleg Bouwvorm Soort object Bouwgrond Bouwvorm N.v.t. Bouwgrond Ja Ligging Aan bosrand, vrij uitzicht en landelijk gelegen Indeling Perceeloppervlakte 1660 m² Kadasteroppervlakte 1660 m² Kadastrale gegevens Gemeente Harderwijk Sectie B Perceelnummer 7719 Oppervlakte 1660 m² Eigendomssituatie Volle eigendom

CBS Statistieken

Tabel Grafieken
2015 2016

Contact

Gebruik het onderstaande formulier om contact met ons op te nemen.
Persoonsgegevens
Adresgegevens
Contactgegevens
Opmerkingen
Privacy
Ik ga akkoord met de privacyverklaring

Brochure

Bedankt voor uw interesse. U ontvangt de brochure per email.

Contact

Bedankt voor uw reactie. We zullen zo spoedig mogelijk contact met u opnemen.