Diensten

Verkoop

We trekken alle registers open voor een verkoopstrategie op maat. Online en offline. We zorgen vooral voor een professioneel, snel en plezierig verkooptraject.

Lees meer

Aankoop

Heb jij de belangrijke beslissing genomen om een huis te gaan kopen! Laat je bij zo’n emotionele gebeurtenis zakelijk en vakkundig begeleiden.

Lees meer

Taxatie

Een hypotheek afsluiten? Dan heb je een gevalideerd (NWWI) taxatierapport nodig. En dus een taxateur. Voor een erkend rapport ben je bij Randmeer Makelaars aan het juiste adres.

Lees meer

Nieuwbouw

Nieuwbouwplannen, kleinschalig of groot? Hiervoor zijn wij jouw makelaar! Met onze ervaring kunnen wij jou goed adviseren op het gebied van de beste verkoopstrategie, vraag vanuit de markt en prijzen.

Lees meer

Diensten

Heb jij verkoopplannen en ben je benieuwd naar de waarde van jouw woning of heb je hulp nodig bij de zoektocht naar een nieuw huis? Dan ben je hiervoor bij Randmeer Makelaars aan het juiste adres. Wij kunnen je verder helpen met het opstellen van een gevalideerd NWWI taxatierapport of de verhuur van jouw onroerende zaak.

Jij wilt je huis verkopen

Je wilt je huis verkopen. En ja, daar komt veel bij kijken. Heel veel. Spannend dus. Want wat staat je te wachten? Wat is je woning  waard? Hoelang zal je huis in de verkoop staan? Wie zijn je potentiële kopers?

Jij wilt een huis aankopen

Je gaat een huis kopen. Iets wat de meeste mensen maar een paar keer in hun leven doen. Een spannende, emotionele gebeurtenis die vraagt om professionele begeleiding. Zakelijk en zonder roze bril. Uitsluitend in jouw belang. Een aankoopmakelaar bespaart je tijd, geld en heel veel zorgen.

Laat je huis taxeren

Een hypotheek afsluiten? Dan heb je een gevalideerd (NWWI) taxatierapport nodig. En dus een taxateur. Voor een erkend rapport ben je bij Randmeer Makelaars aan het juiste adres. Onze erkende taxateurs werken in Harderwijk en omstreken en kennen de markt en de regio Harderwijk als geen ander.

Verhuur

Je huis (tijdelijk) verhuren? Wij stellen met jou de huurprijs vast, bepalen samen de verhuurstrategie, zorgen voor een professionele presentatie, leiden de geïnteresseerden rond, screenen de kandidaten en regelen de huurovereenkomst.

“We begeleiden je van a tot z op een vlotte manier, waarbij jij als klant centraal staat!”

Laat ons je bellen!

Onze cijfers de afgelopen 12 maanden

Aantal verkocht

158

Aantal aangekocht

33

Gemiddelde verkoopprijs

442k