Verhuur

Je huis (tijdelijk) verhuren? Ook dat doet Randmeer Makelaars graag voor je. We stellen met jou de huurprijs vast, bepalen samen de verhuurstrategie, zorgen voor een professionele presentatie, doen de bezichtigingen en regelen de huurovereenkomst. Profiteer van onze jarenlange verhuurervaring. Bel of mail ons voor de mogelijkheden.

Woning verhuren via Randmeer Makelaars

Overweegt u om uw woning (tijdelijk) te gaan verhuren? Dan is het belangrijk dat u snel een betrouwbare huurder vindt. Randmeer Makelaars kan dit proces volledig voor u verzorgen. Wij helpen u met een spoedige verhuur van woningen, of het nu om tijdelijk verhuur of om een langere periode gaat. Wilt u meer weten over woningverhuur? Neem dan contact met ons op om vrijblijvend een afspraak te maken.

“Wij ontzorgen u volledig, van vaststellen huurprijs tot eindinspectie en natuurlijk alles daar tussenin”

Het Randmeer team

Wij staan voor u klaar

Danny Klaassen

Eigenaar, register Makelaar en Taxateur

Na een rondje Veluwe ben ik sinds 2006 weer terug in Harderwijk, de plaats waar ik ben geboren. Bijna 30 jaar ben ik nu actief in de makelaardij. Ik ga regelmatig uit eten in de binnenstad, maar bezoek ook graag theaters en concerten. Samen met Leontine heb ik twee zoons. Open, creatief en sportief, zo zou ik mezelf willen omschrijven.

Maurits Buis

Eigenaar, register Makelaar en Taxateur

Je mag me gerust een globetrotter noemen, want ik ben gek op reizen. Maar net zo lief bevaar ik met mijn sloep de Randmeren. Sinds 2015 getrouwd met mijn grote liefde Lisette. Ik ben vader van twee zoons en geniet erg van lekker eten. In 2007 begonnen bij Randmeer makelaars in Harderwijk, de plaats waar ik ben geboren en getogen. Sinds 2020 trotse eigenaar van deze prachtige kantoren.

Sem Brouwer

NVM Makelaar

Geboren ben ik in Utrecht, getogen in Ermelo. Ik ben trotste vader van een zoon en een dochter. Sinds 2014 werk ik bij Randmeer Makelaars als makelaar taxateur. Ik ben dol op sport en speel graag gitaar. In de avond uurtjes ga ik graag een rondje hardlopen. Sinds 2024 officieel NVM Makelaar wonen.

Marrit Visser

Assistent makelaar - woningstylist

Opgegroeid en woonachtig in Ermelo - trotse moeder - vrije tijd met gezin, vrienden en familie - sinds 2018 assistent makelaar - geniet van reizen, muziek, buiten zijn en sporten - culinaire genieter - Voor de foto afspraak kom ik bij je langs voor een stukje styling van jouw huis of appartement.

Joost van den Broek

Commercieel medewerker - makelaar io

Jonge en enthousiaste makelaar in opleiding – leergierig – sociaal vaardig - geboren in Ermelo en woonachtig in Harderwijk - geniet van sporten, sushi en wijn - ambitieus en gedreven. Joost weet van aanpakken en is daarmee erg waardevol voor iedere andere collega.

Ilse van den Brink

Commercieel medewerker

In 2023 gestart – 2023 HBO afgerond Vastgoed en Makelaardij – geboren in putten en woonachtig in Ermelo – gek op wijnen met haar partner en vriendinnen. Misschien heb je haar al aan de telefoon gehad, wat ze beheer bijvoorbeeld de agenda’s van onze makelaars. Ook kun je haar treffen tijdens een bezichtiging.

Gerdien van Wijngaarden

Commercieel medewerker

Onze meest recente aanwinst binnen het team van Randmeer makelaars. In 2024 gestart - woonachtig in Ermelo - sport veel en drinkt graag een wijntje. Door haar werkverleden in de bedrijfsmakelaardij en Automotive heeft ze een mooi sociaal netwerk opgebouwd en daarom bij uitstek de juiste persoon om onze binnendienst te versterken.

Laat ons je bellen!

Onze cijfers de afgelopen 12 maanden

Aantal verkocht

158

Aantal aangekocht

33

Gemiddelde verkoopprijs

442k