Verhuur

Je huis (tijdelijk) verhuren? Ook dat doet Randmeer Makelaars graag voor je. We stellen met jou de huurprijs vast, bepalen samen de verhuurstrategie, zorgen voor een professionele presentatie, doen de bezichtigingen en regelen de huurovereenkomst. Profiteer van onze jarenlange verhuurervaring. Bel of mail ons voor de mogelijkheden.

Woning verhuren via Randmeer Makelaars

Overweegt u om uw woning (tijdelijk) te gaan verhuren? Dan is het belangrijk dat u snel een betrouwbare huurder vindt. Randmeer Makelaars kan dit proces volledig voor u verzorgen. Wij helpen u met een spoedige verhuur van woningen, of het nu om tijdelijk verhuur of om een langere periode gaat. Wilt u meer weten over woningverhuur? Neem dan contact met ons op om vrijblijvend een afspraak te maken.

“Wij ontzorgen u volledig, van vaststellen huurprijs tot eindinspectie en natuurlijk alles daar tussenin”

Het Randmeer team

Wij staan voor u klaar

Danny Klaassen

Register Makelaar en taxateur

Na een rondje Veluwe ben ik sinds 2006 weer terug in Harderwijk, de plaats waar ik ben geboren. Bijna 25 jaar ben ik nu actief in de makelaardij. Ik ga regelmatig uit eten in de binnenstad, maar bezoek ook graag theaters en concerten. Samen met Leontine heb ik twee zoons. Open, creatief en sportief, zo zou ik mezelf willen omschrijven.

Maurits Buis

Register Makelaar en taxateur

Je mag me gerust een globetrotter noemen, want ik ben gek op reizen. Maar net zo lief bevaar ik met mijn sloep de Randmeren. Ik ben vader van twee zoons en geniet erg van lekker eten. In 2007 begonnen bij Randmeer makelaars in Harderwijk, de plaats waar ik ben geboren en getogen. Sinds 2020 trots eigenaar van dit prachtige kantoor.

Sem Brouwer

Kandidaat makelaar - taxateur

Geboren ben ik in Utrecht, getogen in Ermelo. Ik ben trotste vader van een zoon en een dochter. Sinds 2014 werk ik bij Randmeer Makelaars als kandidaat makelaar/taxateur. Ik ben dol op sport en speel graag gitaar. In de avond uurtjes ga ik graag een rondje hardlopen,

Mandy Stoffelsen

Assistent makelaar

Ik woon op het Zuidereiland, maar ben geboren in Amersfoort en getogen in Scherpenzeel. Mensen noemen mij een duizendpoot; ik geniet net zo veel van een culinair uitje als van een partijtje kickboksen. Spanje is mijn favoriete vakantieland. Sinds 2021 ben ik actief als assistent makelaar bij Randmeer Makelaars.

Marrit Visser

Assistent Makelaars

Opgegroeid en woonachtig in Ermelo - trotse moeder - vrije tijd met gezin, vrienden en familie - sinds 2018 assistent makelaar - geniet van reizen, muziek, buiten zijn en sporten - culinaire genieter

Joost van den Broek

Commercieel medewerker

Jonge en enthousiaste makelaar in opleiding - geboren en woonachtig in Ermelo - geniet van sporten, sushi en wijn - ambitieus en gedreven

Laat ons je bellen!

Onze cijfers de afgelopen 12 maanden

Aantal verkocht

148

Aantal aangekocht

36

Gemiddelde verkoopprijs

402k