Aankoopmakelaar Ermelo

Randmeer Makelaars is uw aankoopmakelaar in Ermelo. Wij zijn een NVM makelaar. U profiteert van vele voordelen als u kiest voor Randmeer als uw aankoopmakelaar Ermelo. Randmeer makelaars beschikt over deskundigheid, ervaring en marktkennis, waardoor wij u helpen met besparen van duizenden euro’s, veel tijd en mogelijke problemen bij de aankoop van een woning.

Voordelen van aankoopmakelaar Ermelo

Het kopen of verkopen van een huis is een bijzondere en spannende stap in uw leven, dat snappen wij als geen ander. U maakt dit enkele keren in uw leven mee, maar wij zijn elke dag actief bezig als wij als aankoopmakelaar.

Komt het erop aan dan wilt u kunnen vertrouwen op de deskundigheid van uw aankoopmakelaar in Ermelo. Bij Randmeer Makelaars hebben wij jarenlange ervaring en hebben kennis van de lokale huizenmarkt. Wij zijn op de hoogte van de laatste lokale en landelijke wet- regelgeving. Wij weten als geen ander wat er komt kijken bij de aankoop van een huis en zorgen voor zekerheid en rust tijdens dit proces.

Onze werkwijze

Randmeer Makelaars werkt volgens een vaste werkwijze. Als eerst brengen wij uw woonwensen in kaart en aan de hand hiervan sturen wij u een e-mail met het huidige huizenaanbod van Ermelo en omstreken. Wij begeleiden u tijdens een 2de bezichtiging en brengen de woning in kaart door middel van een verslag met daarin details over de vraagprijs, marktwaarde, onderhoud en juridische staat. Ook helpen wij u met opvragen en controleren van juridische stukken.

Nadat u over wilt gaan tot een aankoop gaan wij onderhandelen met de verkopende partij. Daarnaast helpen onze makelaar bij zaken als opleveringstermijn, roerende zaken, notariskeuze en eindinspectie, het tekenen van de koopakte en eigendoms- en sleuteloverdracht.

Neem vrijblijvend contact op voor meer informatie, zodat u de beste prijs en begeleiding krijgt bij de aankoop van uw aanstaande woning!

Vraag een vrijblijvend gesprek aan