Aankoopmakelaar Harderwijk

Randmeer Makelaars is een aankoopmakelaar in Harderwijk. Wij zijn aangesloten bij de NVM (Nederlandse Vereniging van Makelaars). Dit betekent dat u geniet van vele voordelen. Door deskundigheid, ervaring en marktkennis, bespaart een aankoopmakelaar van Randmeer Makelaars voor u duizenden euro’s, veel tijd en mogelijke problemen.

Deskundige aankoopmakelaar Harderwijk

Bij een van de meest belangrijke stappen in uw leven, is het zeer zinvol onzekerheden uit te sluiten en valkuilen te vermijden. De aankoop van een huis is doorgaans zo’n stap waarbij u zich moet omringen met de echte kennis en expertise van een makelaar met jarenlange ervaring en lokale marktkennis.

Met Randmeer Makelaars bent u verzekerd van deskundigheid. Onze aankoopmakelaars in Harderwijk regelen heel veel zaken voor u en bedingen de beste prijs. Wij kennen de meest actuele lokale en landelijke wet- regelgeving, weten waarop u moet letten als u een huis in Harderwijk koopt. Een goede aankoopmakelaar verdient haar courtage altijd terug. En naast een professionele onderhandeling koopt u ook zekerheid en rust. U kunt bij ons ook kiezen voor een vaste courtage bij de aankoop van uw woning, informeer naar de verschillende mogelijkheden.

Werkwijze van onze aankoopmakelaars in Harderwijk

Randmeer Makelaars houdt zich aan een vaste werkwijze. Eerst brengen wij de woonwensen in kaart en sturen wij u het nieuwste aanbod via e-mail. Daarnaast helpen wij met de begeleiding bij een tweede bezichtiging en brengen wij een verslag over de woning met details over vraagprijs, marktwaarde, onderhoud, juridische staat.

Vervolgens helpen wij u met opvragen en controleren van juridische stukken. Nadat u interesse heeft in een woning gaan onze makelaars onderhandelen met de verkopende partij. Wij helpen met begeleiding bij zaken als opleveringstermijn, roerende zaken en notariskeuze en eindinspectie. Tot slot krijgt u begeleiding bij het tekenen van de koopakte en eigendoms- /sleuteloverdracht.

Heeft u vragen over wat wij voor u kunnen betekenen? Neem contact op voor meer informatie!

Vraag een vrijblijvend gesprek aan