Aankoopmakelaar Hierden

Bent u zoek naar een aankoopmakelaar Hierden? Dan bent u bij Randmeer Makelaars aan het juiste adres! Wij zijn aangesloten bij de NVM (Nederlandse Vereniging van Makelaars) en hebben jarenlange ervaring in het kopen van huizen. Wij zijn altijd op de hoogte van de landelijke wet- en regelgeving en weten precies waar op gelet moet worden bij de aankoop of verkoop van uw huis!

Begeleiding bij aankoop van uw woning

Het kopen van een huis is een bijzondere en spannende stap in uw leven, dat snappen wij als geen ander. U maakt dit enkele keren in uw leven mee, maar wij zijn elke dag actief bezig als wij als aankoopmakelaar. Bent u op zoek naar een makelaar in Hierden die u kunt vertrouwen en bezit over veel deskundigheid. Randmeer Makelaars is dé makelaar in Hierden en omstreken. Wij begeleiden u tijdens het gehele traject voor het kopen van uw droomhuis. Wij kennen de woningmarkt van Hierden goed en hebben jarenlange ervaring in het vak.

Daarnaast zijn wij aangesloten bij de NVM. Hieronder bent u gegarandeerd dat onze markt-, vak en juridische kennis actueel is en de diverse aansprakelijkheids- verzekeringen bieden u extra zekerheid.

Werkwijze aankoopmakelaar Hierden

Randmeer Makelaars hanteert zijn eigen vaste werkwijze:

  • Kennismakingsgesprek over woonwensen en huidig aanbod
  • Begeleiding 2de bezichtiging
  • Verslag over de woning: vraagprijs, marktwaarde, onderhoud en juridische staat
  • Opvragen en controleren van juridische stukken
  • Onderhandeling met de verkoper
  • Begeleiding bij zaken als opleveringstermijn, roerende zaken, notariskeuze en eindinspectie, het tekenen van de koopakte en eigendoms- /sleuteloverdracht

Zo begeleiden wij u bij het hele aankooptraject van uw toekomstige woning! Door deskundigheid, ervaring en marktkennis, bespaart een aankoopmakelaar van Randmeer Makelaars voor u duizenden euro’s, veel tijd en mogelijke problemen. Randmeer Makelaars kan als aankoopmakelaar het gehele aankooptraject voor u verzorgen. Ook kunt u deeldiensten afnemen.

Heeft u vragen over hoe wij u kunnen helpen? Neem dan contact met ons op!

Vraag een vrijblijvend gesprek aan