Aankoopmakelaar Zeewolde

Het vinden van een droomwoning is een vraagstuk dat veel mensen bezighoudt. Met een aankoopmakelaar in Zeewolde ben je aan het juiste adres. Dit blijkt in de praktijk zo makkelijk nog niet, want de concurrentie is groot en de prijzen variƫren sterk. Het is dan ook zaak om vroegtijdig op de hoogte te zijn van nieuw aanbod in de woningmarkt en de daarbij horende marktconforme prijzen. Dit is waarmee Randmeer als aankoopmakelaar Zeewolde u helpt.

Randmeer makelaars beschikt over langjarige ervaring op het gebied van huizen aankopen en is als gerenommeerde makelaar uitstekend op de hoogte van alle ontwikkelingen in de regio. Wij zorgen ervoor dat u snel uw nieuwe woning vindt en onderhandelen voor u de best mogelijke aankoopprijs.

Goede aankoopmakelaar Zeewolde gezocht?

Zoekt u een goede aankoopmakelaar voor het kopen van een huis in Zeewolde? Dan bent u bij Randmeer makelaars aan het juiste adres. Wij begeleiden u gedurende het volledige traject, vanaf het eerste verkennende gesprek tot aan de sleuteloverdracht van uw gedroomde woning. Wij verschaffen u zowel voor, tijdens als na de aankoop de zekerheid waar u naar op zoek bent.

Werkwijze

Randmeer Makelaars werkt volgens de volgende werkwijze:

  • Kennismakingsgesprek
  • Begeleiding 2de bezichtiging
  • Verslag over de woning met daarin details over de vraagprijs, marktwaarde, onderhoud en juridische staat
  • Opvragen en controleren juridische stukken
  • Onderhandelen over de prijs met de verkopende partij
  • Begeleiding bij zaken als opleveringstermijn, roerende zaken, notariskeuze en eindinspectie, het tekenen van de koopakte en eigendoms- /sleuteloverdracht

Tijdens het kennismakingsgesprek inventariseren we uw eisen en brengen we in kaart hoe uw gewenste huis er in grote lijnen uitziet. Heeft u een voorkeur voor een bepaalde wijk en moeten we rekening houden met een bepaald budget? Randmeer Makelaars kan als makelaar het gehele aankooptraject voor u verzorgen. Ook kunt u deeldiensten afnemen.

Direct in contact komen met onze aankoopmakelaar? Bel naar 0341-456455 of stuur een mailtje naar info@randmeermakelaars.nl.

Vraag een vrijblijvend gesprek aan