Nieuwbouw

Ook voor de verkoop van een nieuwbouwproject zijn wij jouw makelaar. Sinds de oprichting van ons makelaarskantoor in 2006 hebben wij voor diverse ontwikkelaars (groot en klein) prachtige projecten mogen verkopen. Van kleinschalige inbreidingslocaties tot grootschalige nieuwbouwplannen (100 plus woningen).

Heb jij als ontwikkelaar een nieuwe locatie op het oog of recent gronden aangekocht om te ontwikkelen of te transformeren? En ben jij benieuwd naar de woonvraag vanuit de markt? Dit kunnen wij  goed vertellen met onze ervaring en ons lokale netwerk. Middels het vaststellen van de doelgroep kunnen wij gezamenlijk met jou de meest geschikte woonproducten bedenken.

Wij weten wat er nodig is om de verkoop van jouw nieuwbouwplan te optimaliseren en zullen het volledig verkoopproces in goede banen leiden.

“Wij verkopen uw nieuwbouwproject goed en optimaal met gebruik van onze lokale marktkennis en expertise

Een greep uit de door ons verkochte nieuwbouwplannen

Het Randmeer team

Wij staan voor u klaar

Danny Klaassen

Eigenaar, register Makelaar en Taxateur

Na een rondje Veluwe ben ik sinds 2006 weer terug in Harderwijk, de plaats waar ik ben geboren. Bijna 30 jaar ben ik nu actief in de makelaardij. Ik ga regelmatig uit eten in de binnenstad, maar bezoek ook graag theaters en concerten. Samen met Leontine heb ik twee zoons. Open, creatief en sportief, zo zou ik mezelf willen omschrijven.

Maurits Buis

Eigenaar, register Makelaar en Taxateur

Je mag me gerust een globetrotter noemen, want ik ben gek op reizen. Maar net zo lief bevaar ik met mijn sloep de Randmeren. Sinds 2015 getrouwd met mijn grote liefde Lisette. Ik ben vader van twee zoons en geniet erg van lekker eten. In 2007 begonnen bij Randmeer makelaars in Harderwijk, de plaats waar ik ben geboren en getogen. Sinds 2020 trotse eigenaar van deze prachtige kantoren.

Sem Brouwer

Kandidaat makelaar - taxateur

Geboren ben ik in Utrecht, getogen in Ermelo. Ik ben trotste vader van een zoon en een dochter. Sinds 2014 werk ik bij Randmeer Makelaars als makelaar taxateur. Ik ben dol op sport en speel graag gitaar. In de avond uurtjes ga ik graag een rondje hardlopen.

Marrit Visser

Assistent makelaar - woningstylist

Opgegroeid en woonachtig in Ermelo - trotse moeder - vrije tijd met gezin, vrienden en familie - sinds 2018 assistent makelaar - geniet van reizen, muziek, buiten zijn en sporten - culinaire genieter - Voor de foto afspraak kom ik bij je langs voor een stukje styling van jouw huis of appartement.

Joost van den Broek

Commercieel medewerker - makelaar io

Jonge en enthousiaste makelaar in opleiding – leergierig – sociaal vaardig - geboren in Ermelo en woonachtig in Harderwijk - geniet van sporten, sushi en wijn - ambitieus en gedreven. Joost weet van aanpakken en is daarmee erg waardevol voor iedere andere collega.

Ilse van den Brink

Commercieel medewerker

In 2023 gestart – 2023 HBO afgerond Vastgoed en Makelaardij – geboren in putten en woonachtig in Ermelo – gek op wijnen met haar partner en vriendinnen. Misschien heb je haar al aan de telefoon gehad, wat ze beheer bijvoorbeeld de agenda’s van onze makelaars. Ook kun je haar treffen tijdens een bezichtiging.

Gerdien van Wijngaarden

Commercieel medewerker

Onze meest recente aanwinst binnen het team van Randmeer makelaars. In 2024 gestart - woonachtig in Ermelo - sport veel en drinkt graag een wijntje. Door haar werkverleden in de bedrijfsmakelaardij en Automotive heeft ze een mooi sociaal netwerk opgebouwd en daarom bij uitstek de juiste persoon om onze binnendienst te versterken.

Laat ons je bellen!

Onze cijfers de afgelopen 12 maanden

Aantal verkocht

158

Aantal aangekocht

33

Gemiddelde verkoopprijs

442k