Nieuwbouw

Ook voor de verkoop van een nieuwbouwproject zijn wij jouw makelaar. Sinds de oprichting van ons makelaarskantoor in 2006 hebben wij voor diverse ontwikkelaars (groot en klein) prachtige projecten mogen verkopen. Van kleinschalige inbreidingslocaties tot grootschalige nieuwbouwplannen (100 plus woningen).

Heb jij als ontwikkelaar een nieuwe locatie op het oog of recent gronden aangekocht om te ontwikkelen of te transformeren? En ben jij benieuwd naar de woonvraag vanuit de markt? Dit kunnen wij  goed vertellen met onze ervaring en ons lokale netwerk.. Middels het vaststellen van de doelgroep kunnen wij gezamenlijk met jou de meest geschikte woonproducten bedenken.

Wij weten wat er nodig is om de verkoop van jouw nieuwbouwplan te optimaliseren en zullen het volledig verkoopproces in goede banen leiden.

“Wij verkopen uw nieuwbouwproject goed en optimaal met gebruik van onze lokale marktkennis en expertise

Een greep uit de door ons verkochte nieuwbouwplannen

Het Randmeer team

Wij staan voor u klaar

Danny Klaassen

Register Makelaar en taxateur

Na een rondje Veluwe ben ik sinds 2006 weer terug in Harderwijk, de plaats waar ik ben geboren. Bijna 25 jaar ben ik nu actief in de makelaardij. Ik ga regelmatig uit eten in de binnenstad, maar bezoek ook graag theaters en concerten. Samen met Leontine heb ik twee zoons. Open, creatief en sportief, zo zou ik mezelf willen omschrijven.

Maurits Buis

Register Makelaar en taxateur

Je mag me gerust een globetrotter noemen, want ik ben gek op reizen. Maar net zo lief bevaar ik met mijn sloep de Randmeren. Ik ben vader van twee zoons en geniet erg van lekker eten. In 2007 begonnen bij Randmeer makelaars in Harderwijk, de plaats waar ik ben geboren en getogen. Sinds 2020 trots eigenaar van dit prachtige kantoor.

Sem Brouwer

Kandidaat makelaar - taxateur

Geboren ben ik in Utrecht, getogen in Ermelo. Ik ben trotste vader van een zoon en een dochter. Sinds 2014 werk ik bij Randmeer Makelaars als kandidaat makelaar/taxateur. Ik ben dol op sport en speel graag gitaar. In de avond uurtjes ga ik graag een rondje hardlopen,

Mandy Stoffelsen

Assistent makelaar

Ik woon op het Zuidereiland, maar ben geboren in Amersfoort en getogen in Scherpenzeel. Mensen noemen mij een duizendpoot; ik geniet net zo veel van een culinair uitje als van een partijtje kickboksen. Spanje is mijn favoriete vakantieland. Sinds 2021 ben ik actief als assistent makelaar bij Randmeer Makelaars.

Marrit Visser

Assistent Makelaars

Opgegroeid en woonachtig in Ermelo - trotse moeder - vrije tijd met gezin, vrienden en familie - sinds 2018 assistent makelaar - geniet van reizen, muziek, buiten zijn en sporten - culinaire genieter

Joost van den Broek

Commercieel medewerker

Jonge en enthousiaste makelaar in opleiding - geboren en woonachtig in Ermelo - geniet van sporten, sushi en wijn - ambitieus en gedreven

Laat ons je bellen!

Onze cijfers de afgelopen 12 maanden

Aantal verkocht

148

Aantal aangekocht

36

Gemiddelde verkoopprijs

402k