Taxatie huis in Harderwijk

Een hypotheek over-/ of afsluiten? Dan heb je vaak een taxatierapport nodig. En dus een taxateur. Voor een erkend rapport ben je bij Randmeer Makelaars aan het juiste adres. Onze erkende taxateurs werken in Harderwijk, Ermelo, Zeewolde en omstreken en kennen de markt en de regio Harderwijk als geen ander.

Onze taxateurs staan ingeschreven bij de stichting VastgoedCert en bij het NRVT (Nederlands Register Vastgoed Taxateurs). Registraties die voor een NVM-makelaar trouwens verplicht zijn en een blijk van onze vaktechnische bekwaamheid. Randmeer Makelaars valideert het taxatierapport via het Nederlands Woning Waarde Instituut (NWWI taxatie). Deze instantie controleert of een taxatierapport volgens de regels is opgesteld.

Kies je taxateur zorgvuldig

Bij het kiezen van een taxateur zijn een aantal zaken belangrijk. Kennis van de lokale markt is natuurlijk een voorwaarde voor de taxatie van een woning. Dat bepaalt immers of een taxateur een realistische schatting van de waarde kan maken.

Sommige hypotheekverstrekkers eisen een taxatierapport van maximaal 6 maanden oud. Ook belangrijk: bij een verkoop mag een taxateur niet optreden als makelaar voor de koper of de verkoper.

Taxateur inhuren? Mail, bel of kom even langs bij ons kantoor in Harderwijk of Ermelo.

“Wij regelen jouw taxatierapport, van opname tot een gevalideerd NWWI rapport”

Laat ons je bellen!

Vrijblijvende taxatie

Ben jij gewoon benieuwd naar waarde van jouw woning of appartement zonder gelijk een volledig gevalideerd taxatierapport nodig te hebben. Dat kan natuurlijk ook. Eén van onze register makelaars-taxateurs kan bij je langskomen voor een vrijblijvende waardebepaling van jouw woning. Mogelijk is dit voor jouw een vertrekpunt om nieuwe beslissingen te maken. Verhuizen of verbouwen? Ook hierover kunnen wij u zakelijk en professioneel adviseren.

Onze cijfers de afgelopen 12 maanden

Aantal verkocht

158

Aantal aangekocht

33

Gemiddelde verkoopprijs

442k