Randmeer Makelaars,
eerst de mensen dan de stenen!

De makelaar waar jij centraal staat. Open, toegankelijk en gericht op resultaat. Een huis kopen of verkopen? Alles draait om vertrouwen. Wij begeleiden je tijdens het hele proces, van de eerste bezichtiging tot en met de overdracht bij de notaris en zelfs daarna. Omdat we weten hoe spannend het kopen of verkopen van een woning is.

We kennen de actuele marktsituatie, maar kijken ook proactief naar toekomstige ontwikkelingen. Eens kennismaken? Dat kan gratis en vrijblijvend. Bij ons op kantoor of bij jou thuis. Uiteraard onder het genot van een kop koffie.

Benieuwd naar de waarde van uw woning?
Check het eenvoudig via onze waardetool.
Wat is mijn huis waard?

Diensten

Verkoop

We trekken alle registers open voor een verkoopstrategie op maat. Online en offline. We zorgen vooral voor een professioneel, snel en plezierig verkooptraject.

Lees meer

Aankoop

Heeft u de belangrijke beslissing genomen om een huis te gaan kopen! Laat u zich bij zo’n emotionele gebeurtenis zakelijk en vakkundig begeleiden.

Lees meer

Taxaties

Nieuw huis gekocht, verbouwplannen, een hypotheek afsluiten? Dan heb je een taxatierapport nodig. En dus een taxateur. Voor een erkend rapport ben je bij Randmeer Makelaars aan het juiste adres.

Lees meer

Verhuur

Je huis (tijdelijk) verhuren? We stellen met jou de huurprijs vast, bepalen samen de verhuurstrategie, zorgen voor een professionele presentatie, leiden de geïnteresseerden rond, screenen de kandidaten en regelen de huurovereenkomst.

Lees meer

Laat ons je bellen!

Onze cijfers de afgelopen 12 maanden

Aantal verkocht

148

Aantal aangekocht

36

Gemiddelde verkoopprijs

402k
Randmeer Makelaars heeft een moderne en eigentijdse werkwijze waarbij jij als klant centraal staat. Wanneer je van plan bent om een huis te kopen of verkopen, dan wil je dat dit op een vertrouwde manier gebeurt. Bij onze makelaars ben je ervan verzekerd dat dit gebeurt. Wij begeleiden je, van de eerste kennismaking tot aan de notaris. We begrijpen namelijk heel goed, dat de aan- of verkoop van een woning een spannende tijd voor je is!
Meer over ons

Recent aanbod

Te koop

Pasenstraat 8 - Harderwijk

€ 325.000,- k.k.

Te koop

Bruggestraat 49-7 - Harderwijk

€ 598.000,- k.k.

A
Te koop

Tuinfluiterstraat 121 - Ermelo

€ 575.000,- k.k.

A
Te koop

Van Speyklaan 27 - Harderwijk

€ 469.500,- k.k.

Bekijk al het aanbod

Timo & Yvonne geven ons een 9

“Na eerdere ervaringen wederom via Randmeer Makelaars snel en succesvol verkocht”

Bekijk alle referenties

Agri & Erica geven ons een 9.8

“Na fijne ervaringen tijdens de koop van ons droomhuis ook de verkoop toevertrouwd aan Randmeer Makelaars”

Bekijk alle referenties

Wij helpen je zoeken!

Je zoekt naar dat ene huis in Harderwijk of omstreken, dat helemaal bij jou en je portemonnee past maar wat is het moeilijk dat te vinden! We helpen je graag een handje. Maak gebruik van een van onze zoekopdrachten:
Je kunt kiezen uit basis (gratis) of uitgebreid.

Het Rand pakket

Gratis zoekopdracht

Ben je op zoek naar een nieuw huis? Dan ben je waarschijnlijk dagelijks de huizensite Funda aan het afstruinen voor het nieuwste woningaanbod, in de hoop jouw droomhuis te vinden! Middels een gratis zoekopdracht kunnen wij jouw zoektocht leuker en makkelijker maken. Zie onderstaande voordelen en vul het zoekformulier in.

 • Realtime nieuw aanbod per mail
 • Gratis waardebepaling huidige woning
 • Zoekopdracht altijd aanpasbaar
 • Kosteloos annuleren

Het Meer pakket

Aankoopbegeleiding

Je gaat een huis kopen. Iets wat de meeste mensen maar een paar keer in hun leven doen. Een spannende, emotionele gebeurtenis die vraagt om professionele begeleiding. Zakelijk en zonder roze bril. Uitsluitend in jouw belang. Een aankoopmakelaar bespaart je tijd, geld en heel veel zorgen.

 • Ontvang nieuwste woningaanbod (voor Funda)
 • Korte lijnen via oa. Whatsapp
 • Gratis waardebepaling huidige woning
 • Altijd een makelaar van ons aanwezig tijdens bezichtigingen
 • Technisch en juridische check
 • Biedingsstrategie bepalen
 • Onderhandelingen
 • Checken koopovereenkomst
 • Opleverinspectie
 • Altijd bereikbaar voor vragen
 • Termijnbewaking