Makelaar in Ermelo

Randmeer Makelaars is jouw makelaar in Ermelo. Het kopen of verkopen van een huis is een bijzondere en spannende stap in je leven, dat snappen wij als geen ander. Bij Randmeer Makelaars hebben wij jarenlange ervaring en hebben kennis van de lokale huizenmarkt in Ermelo en zijn we op de hoogte van de laatste lokale en landelijke wet- regelgeving. We werken gedreven en met passie en gaan altijd voor het beste resultaat voor onze klanten.

team-randmeermakelaars

Onze ervaring als makelaar in Ermelo

Sinds 2006 zijn we met Randmeer Makelaars actief met ons makelaarskantoor in Harderwijk en tegenwoordig zijn we ook met een kantoor in Ermelo te vinden. Door de jaren heen hebben wij ook al vele woningen in Ermelo en omgeving verkocht. Bij ons team ben je voor kennis over de woningmarkt in Ermelo aan het goede adres. Joost, Marrit en Sem zijn hier namelijk geboren en getogen én kennen natuurlijk alle straten en plekjes van Ermelo!

Benieuwd wat we voor jou kunnen betekenen?

Wij kunnen jou als makelaar in Ermelo helpen met de verkoop, aankoop en taxatie van woningen en appartementen. Verder hebben wij binnen ons kantoor een samenwerking met de Hypotheker Ermelo. Dus ook voor hypotheekadvies ben jij bij ons op het juiste adres.

Kom eens langs om kennis te maken onder genot van een kopje koffie!

 

Waar in Ermelo kan je ons vinden?

Wij zijn gevestigd aan de Stationsstraat 123 te Ermelo. Het kantoor is centraal in het centrum van Ermelo gelegen nabij het treinstation. Met een laagdrempelige winkelfunctie is ons kantoor toegankelijk voor iedereen. Eens kennismaken? Meer weten? Bel, mail of stap gewoon eens bij ons binnen.

Vraag een vrijblijvend gesprek aan