Makelaar in Harderwijk

Randmeer Makelaars is jouw makelaar in Harderwijk. Wij begeleiden je, van de eerste kennismaking tot aan de notaris. We begrijpen namelijk heel goed, dat de aan- of verkoop van een woning een spannende tijd voor je is! We werken gedreven en met passie en gaan altijd voor het beste resultaat voor onze klanten. Kom gerust eens langs bij ons kantoor in Harderwijk om kennis te maken!

team-randmeermakelaars

Onze ervaring als makelaar in Harderwijk

Onze kantoren zijn gevestigd in het centrum van Harderwijk en Ermelo en hebben een winkelfunctie. We hebben al veel tevreden opdrachtgevers mogen helpen met de verkoop en aankoop van hun woning. Door onze jarenlange ervaring en kennis van de actuele marktsituatie en ontwikkelingen in de omgeving van Harderwijk en Ermelo en omgeving zijn wij als makelaar jouw ideale partner voor het aan- of verkopen van een huis.

Benieuwd wat we voor jou kunnen betekenen?

Wij kunnen jou als makelaar in Harderwijk helpen met de verkoop, aankoop en taxatie van woningen en appartementen.

Kom eens langs om kennis te maken onder genot van een kopje koffie!

 

Waar in Harderwijk kan je ons vinden?

Wij zijn gevestigd aan de Bruggestraat 24 te Harderwijk. Het kantoor is centraal in het centrum van Harderwijk gelegen. Met een laagdrempelige winkelfunctie is ons kantoor toegankelijk voor iedereen. Eens kennismaken? Meer weten? Bel, mail of stap gewoon eens bij ons binnen.

Vraag een vrijblijvend gesprek aan