A(s)

€ 492.500,- t/m € 515.000,-

Woonoppervlakte

117 m2 / 117 m2

Inhoud woning

396 m3 / 408 m3

24 EXCLUSIEVE 4 EN 5 KAMER APPARTEMENTEN !

Welkom bij dit fantastische nieuwbouwplan centraal in Harderwijk gelegen. In het plan Dichterskwartier bieden wij u 24 luxueuze en riante appartementen aan variërend van circa 103 tot 130 vierkante meter woonoppervlak.

De woningen zijn voorzien van 1 of 2 riante balkons, zodat u kunt ontspannen en genieten van de buitenruimte. Met 4 en 5 kamer appartementen bieden we volop ruimte voor stellen of gezinnen.

Een woonproduct die je maar zelden tegenkomt in Harderwijk! Met maar liefst 4 of 5 (slaap)kamers heeft u altijd ruimte voor iedereen en uw hobby’s. De appartementen beschikken verder over een (fietsen-)berging en parkeerplaats in het souterrain.

Maar dat is nog niet alles! Alle appartementen worden opgeleverd met fraai sanitair, een prachtige badkamer en een pvc vloer. Uiteraard is het ook mogelijk om een eigen vloer of keuken uit te kiezen !
De centrale ligging van dit project in Harderwijk biedt u het beste van beide werelden. Met de nabijheid van de op- en afritten van de A28 (Zwolle-Amersfoort) geniet u van uitstekende verbindingen naar andere bestemmingen. Bovendien zijn voorzieningen zoals sportfaciliteiten en winkels op korte afstand gelegen, waardoor u kunt profiteren van alles wat de stad te bieden heeft.

Bij het ontwerpen van deze appartementen hebben we duurzaamheid hoog in het vaandel gehouden. Dankzij uitstekende isolatie geniet u van een comfortabel binnenklimaat en profiteert u van een lage energierekening. Met aardwarmte geniet u van een constante en aangename temperatuur van uw appartement terwijl u tegelijkertijd uw ecologische voetafdruk verkleint. Dit betekent dat u kunt genieten van een comfortabele leefomgeving, zonder compromissen te hoeven sluiten op het gebied van duurzaamheid. Dit systeem kan naast verwarmen ook het appartement koelen tijdens warme zomerse dagen!

Aarzel niet langer en grijp deze unieke kans om in één van deze exclusieve appartementen te wonen. Geniet van ruimte, comfort en dat centraal in Harderwijk! Interesse? Bel of mail de makelaars!

Verkocht

Couperuslaan 33-5

Harderwijk

Verkocht

Couperuslaan 33-20

Harderwijk

Verkocht

Couperuslaan 33-8

Harderwijk

Verkocht

Couperuslaan 33-14

Harderwijk

Verkocht

Couperuslaan 33-11

Harderwijk

Verkocht

Couperuslaan 33-2

Harderwijk

Verkocht

Couperuslaan 33-23

Harderwijk

Verkocht

Couperuslaan 33-17

Harderwijk

Interesse? Neem contact met ons op.

Laat ons je bellen!