Het draait om mensen!

Randmeer Makelaars is een kantoor van nu, maar met een kwaliteit die je ‘traditioneel’ mag noemen. We werken gedreven en met passie en gaan altijd voor het beste resultaat voor onze klanten. Bij huizen draait het om mensen, om gevoel. Wij snappen de emoties die daarbij komen kijken. Met onze kantoren in Harderwijk én Ermelo zijn we altijd dichtbij

Locaties

Kantoor Harderwijk

Sinds 2006 werken we vanuit ons moderne en gezellige kantoor in het centrum van Harderwijk. Je vindt ons aan de Bruggestraat 24 in het centrum van Harderwijk. Kom eens bij ons langs om kennis te maken!

Kantoor Ermelo

Sinds april 2022 zijn wij gestart met ons prachtige kantoor in het centrum van Ermelo. Kom een kennis met ons maken aan de Stationsstraat 123 in Ermelo!

“ Met onze kantoren in Harderwijk én Ermelo zijn we altijd dichtbij! ”

Het Randmeer team

Wij staan voor u klaar

Danny Klaassen

Eigenaar, register Makelaar en Taxateur

Na een rondje Veluwe ben ik sinds 2006 weer terug in Harderwijk, de plaats waar ik ben geboren. Bijna 30 jaar ben ik nu actief in de makelaardij. Ik ga regelmatig uit eten in de binnenstad, maar bezoek ook graag theaters en concerten. Samen met Leontine heb ik twee zoons. Open, creatief en sportief, zo zou ik mezelf willen omschrijven.

Maurits Buis

Eigenaar, register Makelaar en Taxateur

Je mag me gerust een globetrotter noemen, want ik ben gek op reizen. Maar net zo lief bevaar ik met mijn sloep de Randmeren. Sinds 2015 getrouwd met mijn grote liefde Lisette. Ik ben vader van twee zoons en geniet erg van lekker eten. In 2007 begonnen bij Randmeer makelaars in Harderwijk, de plaats waar ik ben geboren en getogen. Sinds 2020 trotse eigenaar van deze prachtige kantoren.

Sem Brouwer

Kandidaat makelaar - taxateur

Geboren ben ik in Utrecht, getogen in Ermelo. Ik ben trotste vader van een zoon en een dochter. Sinds 2014 werk ik bij Randmeer Makelaars als makelaar taxateur. Ik ben dol op sport en speel graag gitaar. In de avond uurtjes ga ik graag een rondje hardlopen.

Marrit Visser

Assistent makelaar - woningstylist

Opgegroeid en woonachtig in Ermelo - trotse moeder - vrije tijd met gezin, vrienden en familie - sinds 2018 assistent makelaar - geniet van reizen, muziek, buiten zijn en sporten - culinaire genieter - Voor de foto afspraak kom ik bij je langs voor een stukje styling van jouw huis of appartement.

Joost van den Broek

Commercieel medewerker - makelaar io

Jonge en enthousiaste makelaar in opleiding – leergierig – sociaal vaardig - geboren en woonachtig in Ermelo - geniet van sporten, sushi en wijn - ambitieus en gedreven. Joost weet van aanpakken en is daarmee erg waardevol voor iedere andere collega.

Ilse van den Brink

Commercieel medewerker

Onze meest recente aanwinst binnen het team van Randmeer Makelaars. In 2023 gestart – 2023 HBO afgerond Vastgoed en Makelaardij – geboren in putten en woonachtig in Ermelo – gek op wijnen met haar partner en vriendinnen. Misschien heb je haar al aan de telefoon gehad, wat ze beheer bijvoorbeeld de agenda’s van onze makelaars. Ook kun je haar treffen tijdens een bezichtiging.

Laat ons je bellen!

Onze cijfers de afgelopen 12 maanden

Aantal verkocht

152

Aantal aangekocht

29

Gemiddelde verkoopprijs

389k