Ons kantoor

Randmeer Makelaars is een modern en eigentijds makelaarskantoor waar de klant centraal staat. Wij zijn sinds 2006 actief vanuit ons kantoor in het centrum van Harderwijk. Met ons vaste team, bestaande uit Danny en Leontine Klaassen, Maurits Buis en Sem Brouwer, Mandy Stoffelsen werken wij met hart en ziel vanuit ons gezellige kantoor aan de Bruggestraat in de binnenstad van Harderwijk.

  • Ouderwetse kwaliteit met de beleving van nu!
  • Wij doen ons werk met passie en gedrevenheid.
  • Wij houden ons primair bezig met mensen en hun gevoel en zijn ons bewust van hun wensen en interesses.
  • Onze ambitie is om een woning zo goed mogelijk te verkopen en de hoogste waardering te krijgen van onze opdrachtgevers!
  • Wij kennen de markt en verstaan ons vak.

Waarvoor kunt u bij ons terecht:

  • de aankoop van een woning
  • de verkoop van uw woning
  • taxatie van uw (toekomstige) woning
  • een gratis waardebepaling van uw woning
  • voor huur en verhuur

Meer weten over bovenstaande? Kijk verder op deze website en stap gerust eens bij ons binnen, wellicht het begin van een mooie samenwerking!

Met onze expertise – van juridisch tot design – bieden wij service op het hoogste niveau op het gebied van aankoop, verkoop, huur, designadvies en bouwbegeleiding.

Uiteraard zijn we aangesloten bij de Nederlandse Vereniging van Makelaars (NVM), wat u de garantie geeft dat wij goed zijn opgeleid en regelmatig bijscholing volgen om up-to-date te blijven.

Randmeer Makelaars

Randmeer Makelaars team

Adresgegevens
Bruggestraat 24
3841 CP Harderwijk
0341-456455
info@randmeermakelaars.nl
KvK nummer: 66377978
BTW nummer: NL856523082B01
Ons kantoor is geopend van 09.00 uur tot 17.30 uur en buiten kantoortijden op afspraak uiteraard mogelijk!

Danny Klaassen

Register Makelaar en Taxateur

Sinds 1997 actief in makelaarsland – geboren in Harderwijk, na omzwervingen weer terug – vader van 2 zonen – man van Leontine – theater- en filmliefhebber – gaat graag uit eten in en om de Bruggestraat en de Vischmarkt of kookt met liefde zelf – karakter: open, creatief en geïnteresseerd in mensen.

Maurits Buis

Register Makelaar en Taxateur

Geboren en getogen in Harderwijk – woonachtig in het Waterfront – globetrotter – vader van 2 zonen – werkzaam bij Randmeer Makelaars sinds 2007 – eet graag Italiaans, vis en sushi – gek op reizen – is vaak op de Randmeren te vinden met zijn sloep.

Sem Brouwer

Assistent Makelaar

Geboren in Utrecht en getogen in Ermelo – woonachtig in de binnenstad van Harderwijk – vader van een zoon en dochter – werkzaam als assistent makelaar bij Randmeer Makelaars sinds 2014 – gek op gitaarspelen en sporten.

Mandy Stoffelsen

Commercieel medewerker

Geboren in Amersfoort en getogen in Scherpenzeel – wonend op het Zuidereiland – gek op culinaire uitjes – duizendpoot – favoriete vakantieland Spanje – gek op kickboksen – sinds 2021 assistent makelaar.