Mijn favorieten

Onze medewerkers

Randmeer Makelaars

Danny Klaassen
Danny Klaassen
Register Makelaar en taxateur
Sinds 1997 actief in makelaarsland - geboren in Harderwijk, na omzwervingen weer terug - vader van 2 zonen - man van Leontine - theater- en filmliefhebber – gaat graag uit eten in en om de Bruggestraat en de Vischmarkt of kookt met liefde zelf - karakter: open, creatief en geïnteresseerd in mensen.
Maurits Buis
Maurits Buis
Register Makelaar en Taxateur
Geboren en getogen in Harderwijk – woonachtig in het Waterfront - globetrotter – vader van 2 zonen - werkzaam bij Randmeer Makelaars sinds 2007 - eet graag Italiaans, vis en sushi – gek op reizen - ziet zichzelf ooit wonen aan het water met een zeilboot aan de aanlegsteiger.
Sem Brouwer
Sem Brouwer
Assistent makelaar
Geboren in Utrecht en getogen in Ermelo – woonachtig in de binnenstad van Harderwijk – vader van een zoon - werkzaam als assistent makelaar bij Randmeer Makelaars sinds 2014 – gek op gitaarspelen en sporten.
Mandy Stoffelsen
Mandy Stoffelsen
Commercieel medewerker
Geboren in Amersfoort en getogen in Scherpenzeel – wonend op het Zuidereiland – gek op culinaire uitjes - duizendpoot – favoriete vakantieland Spanje – gek op kickboksen.
Leontine Klaassen - Zuyderwijk
Leontine Klaassen - Zuyderwijk
Commercieel medewerker
Spin in het web - getrouwd met Danny - trotse moeder van 2 zonen - geboren in Den Haag, voelt zich als vis in het water in Harderwijk – is gek op cabaret en stedentrips - actief als vrijwilliger bij sportvereniging– houdt van regelen en organiseren en stemt graag iedereen tevreden.