NWWI taxatierapport

Heeft u een NWWI taxatierapport nodig en bent u op zoek naar een makelaar / taxateur in Harderwijk? Wij voeren graag uw taxatie uit. Wij kunnen een éénvoudig taxatierapport voor u opstellen maar ook voor een uitgebreid taxatierapport bent u bij Randmeer Makelaars aan het juiste adres.

Onze Taxateurs staan ingeschreven bij de Stichting VastgoedCert, welke tot doel heeft het certificeren en registreren van makelaars en taxateurs o.z. op grond van hun vaktechnische bekwaamheid. Deze registratie is ook noodzakelijk om als NVM makelaar te mogen opereren.

Wij voeren taxaties uit voor diverse doeleinden zoals financiering, verkoop, successierechten, bedrijfsovername/beëindiging, boedelscheiding, minnelijke taxaties etcetera.

Bel of mail ons en vraag naar onze aantrekkelijke tarieven. Wij heten u niet alleen van harte welkom op onze website, maar tevens in ons fraaie kantoorpand in de gezellige binnenstad van Harderwijk. Stapt u gerust eens binnen, wellicht het begin van een prettige samenwerking!

Wanneer u overweegt uw woning te verkopen en graag wilt weten wat uw woning waard is, dan heeft u geen taxatie nodig. Wij maken daarvoor graag een vrijblijvende afspraak met u voor een gratis waardebepaling. Ook voor andere doelen is soms geen taxatie nodig, maar volstaat een waardebepaling.

Wij helpen u graag met het uitzoeken of u wel of geen taxatierapport nodig heeft.

U kunt uw opdracht voor uw NWWI taxaties of normale taxatie telefonisch doorgeven op 0341-456455 of via het contactformulier.

Wij nemen dan contact met u op, zodat wij u een goed voorstel kunnen doen.

Vraag een vrijblijvend gesprek aan