Van Diest en van Diest is nu Randmeer Makelaars

We hebben leuk nieuws! Van Diest en van Diest Regio Makelaars en Randmeer Makelaars bundelen de krachten en gaan per september verder als Randmeer Makelaars.

Van Diest & Van Diest Makelaars zijn in 1970 gestart in Ermelo en al sinds de jaren 80 actief vanuit het kantoor aan de Stationsstraat 123 te Ermelo. Door het bundelen van het ruim 50 jarig netwerk Van Diest  hebben wij een nog groter bereik en met ons betrouwbare team van 5 makelaars hebben wij volop tijd voor jou. Wij zijn een verfrissend makelaarskantoor dat qua kennis en ervaring maar ook zeker op het gebied van marketing jouw huis zo goed mogelijk presenteert, positioneert en uiteindelijk verkoopt voor de best mogelijke prijs!

vandiestenvandiest-makelaar-is-nu-randmeer-makelaars
team-randmeermakelaars

Onze ervaring in Ermelo

Met Randmeer Makelaars zijn we sinds 2006 actief met ons makelaarskantoor in Harderwijk. Door de jaren heen hebben wij ook al vele woningen in Ermelo en omgeving verkocht. Bij ons team ben je voor kennis over de woningmarkt in Ermelo aan het goede adres. Joost, Marrit en Sem zijn hier namelijk geboren en getogen én kennen natuurlijk alle straten en plekjes van Ermelo!

Benieuwd wat we voor jou kunnen betekenen?

Wij kunnen jou helpen met de verkoop, aankoop en taxatie van woningen en appartementen. Verder hebben wij binnen ons kantoor een samenwerking met de Hypotheker Ermelo. Dus ook voor hypotheekadvies ben jij bij ons op het juiste adres.

Kom eens langs om kennis te maken onder genot van een kopje koffie!

Waar kan je ons vinden?

Wij blijven gevestigd aan de Stationsstraat 123 te Ermelo. Het kantoor is centraal in het centrum van Ermelo gelegen nabij het treinstation. Met een laagdrempelige winkelfunctie is ons kantoor toegankelijk voor iedereen. Eens kennismaken? Meer weten? Bel, mail of stap gewoon eens bij ons binnen.