Verkoopplannen

Vanuit ons sfeervolle pand in de binnenstad van Harderwijk begeleiden wij onze klanten op het gebied van het aan- en/of verkopen van hun woning. Ons kantoor maakt deel uit van de NVM (Nederlandse Vereniging van Makelaars). Mede door dit lidmaatschap profiteren onze klanten van veel voordelen.

Het verkopen van uw woning is een bijzondere en spannende gebeurtenis die u zeker niet zomaar uit handen geeft. Waarschijnlijk heeft u veel uiteenlopende vragen over een mogelijke verkoop van uw huis. Vragen als: wat is mijn woning waard? Wat is een reële vraagprijs? Welke doelgroep heeft het meest interesse in mijn huis? En via welke media kan ik deze potentiële kopers het beste bereiken? Hoe verloopt de prijsonderhandeling? Hoe presenteer ik mijn woning? Kortom, hoe behaal ik het beste eindresultaat? Het antwoord op deze vragen vindt u bij Randmeer Makelaars.

Naast een groot klantenbestand rond Harderwijk hebben wij van oudsher een groot netwerk opgebouwd in het exclusief onroerend goed. Voor deze specifieke doelgroep reikt ons werkgebied van de Randmeer regio tot over de Noordwest Veluwe.

De komende maanden zult u ongetwijfeld onze naam nog regelmatig tegenkomen. Wij hebben namelijk onze naam verbonden aan tal van evenementen, die later dit jaar nog zullen plaats vinden.

Graag ontmoeten wij u op één van deze evenementen, maar uiteraard heten wij u ook van harte welkom op ons kantoor in de Bruggestraat.

Graag tot ziens,

Team Randmeer Makelaars

Vraag een vrijblijvend gesprek aan